Versnellen

05 mei 2024

Modificatieteam succesvol


Elektrotechnische modificaties voert Verkerk al sinds jaar en dag uit. Maar sinds eind vorig jaar heeft Verkerk ook een eigen modificatieteam op het gebied van HVAC (Heating, ventilation en airconditioning). Dit modificatieteam is veel meer dan alleen een groep technici; het is een essentiële schakel voor onze opdrachtgevers in het vastgoed.

Dit team bestaat uit een cliëntmanager, een teamleider, werkvoorbereiders, een chef-monteur en ondersteunende collega’s. Hun expertise gaat verder dan het uitvoeren van werk; ze zijn gespecialiseerd in het actief meedenken met klanten, van kleine aanpassingen tot complexe vraagstukken.

Het team fungeert als het gezicht van de organisatie Verkerk Building Maintenance, waarbij een duurzame relatie centraal staat. Ze zijn verantwoordelijk voor het nakomen van afspraken binnen integrale projecten en investeren continu in de ontwikkeling van hun monteurs.

Ons specialisme zit in het meedenken met onze klanten!

Daarnaast zijn ze bedreven in offertes opstellen en het uitvoeren van extra werkzaamheden op verzoek van de klant. Ze houden overzicht op lopende werkzaamheden terwijl ze de afgesproken doelstellingen met de opdrachtgever bewaken.

Door te beschikken over een flexibele schil van monteurs kunnen ze snel inspelen op de behoeften van opdrachtgevers, waardoor ze een betrouwbare partner zijn in het realiseren van modificaties en het waarborgen van de tevredenheid van hun klanten. Mooi is dat het team nog steeds groeit en er ook dit jaar weer nieuwe collega’s aan team worden toegevoegd.

Meer weten over onze diensten? Maak een afspraak met ons!

De kracht van Verkerk ligt in de bundeling van onze expertises. Met een breed scala aan disciplines, ervaring en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, staan wij klaar om de uitdagingen van de toekomstige technische dienstverlening aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.